11 Mart 2014 Salı

EV YAPTIRIYORUZ HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN BİZE

EVET ARKADAŞLAR EV YAPTIRIYORUZ .BOL DUALAR BEKLEMEKTEYİM .EVİM PLANI HAKKINDA EŞİMLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GÖRÜŞMELER SONUCUNDA TABİKİ MİMARINDA  
SONUC OLARAK BÖYLE Bİ ŞEY ÇIKTI ORTAYA MUTFAGIMI DÖŞEDİM BİLE.... YOK CANIM DAHA NELER DEMEYİN. İNSAN UMUT OLMADAN YAŞAYAMAZ DEĞİL Mİ.
AYYY ANNECİM TIRSIYORM GERCEKTEN NERDEN BAKSAN 250-300 MİLYARDAN BAHSEDİYORLAR BİR MEMUR VE BİR ESNAF NASIL YAPARIZ BİLMEM Kİ EŞİME DEDİM O KADAR GÜZEL APARTMAN DAİRESİ ALALIM OH MİS MİS OTURTALIM AMA İSTEMEDİ SAYGI DUYDUM.HANİ ALINDA OLUNCA DA GÜZEL OLUR  DEĞİLMİ.BAHÇESİ FALAN OLACAK .
BİRAZ SIKINTI CEKECEĞİZ BELLİ AMA TAHMİNLERE GÖRE 5-6 YIL SONR BİTER DİYORLAR
PARA OLSA HEMEN BİTECEK AMA BİZDE PARA  tınnn ....





21 yorum:

  1. Hayırlısı olsun. Niyetine girilen herşey olur diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Darısı olmayan herkesin başına, olup da değişik isteyenlerin de tabiki. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVET NİYET ALDIK İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ ATLATIRIZ

      Sil
  2. Rabbim ev alanla, düğün yapana yardım edermiş... çok iyi olmuş inşaAllah tamamlayıp sağlık ve sıhhatle oturursunuz ailenle baraber.. müstakil evleri ben de çok seviyorum insan ruhu için çok faydalı.. hem çocuklar rahatlıkla çıkıp bahçesinde vakit geçirirler.. hayırlı olsun canım inan çok sevindim.. Allah yardımcınız olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVET CANIM SAĞOL. EV YAPARSAK ARKASINDAN OĞLANIN SÜNNET DÜĞÜNÜ VAR. BELKİ DE EV BİTMEDEN ONU YAPARIZ. MÜSTAKİL EVİN FARKI ÇOK TABİ.

      Sil
  3. hayırlı olsun canım allah borcuna kolaylık versin güle güle oturmayı nasip etsin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BORCUNUDA İNŞALLAH KOLAY KOLAY ÖDERİZ.

      Sil
  4. Hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz gibi olur. Planda banyo ve wc nin yerin değiştirebilirsiniz. Ben de hemen karıştım ya...Ebeveyn banyosu da ekleyebilirsiniz.
    İnşallah Allah kolaylık verir ve çabucak bitirirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TESEKKÜRLER CANIM . KARIŞ KARIŞ FİKİR ALMAYI SEVERİM . EVET WC Yİ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDE YAPACAĞIZ SONRA EBEVEYN ODASININ İÇİNE ALMAYI PLANLIYORUZ. PLAN ÇIKARKEN VE OTURUM RUHSATI ALIRKEN BAZI TEFERRUATLAR VAR. BELEDİYEDE ONLARA UYMAK ZORUNDAYIZ YAPILDIKTAN SONRA DEĞİŞECEK Bİ KAÇ YER VAR . YAPALIM BAKALIM DA. DEĞİŞECEK YERLER KOLAY.

      Sil
    2. İnşallah canım hayırlısıyla yaparsınız. Bahçe de çay keyfi yaptığın fotoğrafları da görürüz inşallah. Allah kolaylık versin.

      Sil
  5. Rabbim odeyebilmeyi huzur,mutlulukla ve saglikla oturabilmeyi nasip etsin isreyen herkese de nasip etsin insallah :)

    YanıtlaSil
  6. başlamak bitirmenin yarısıymış hadi bitti say bak biz bitirdik
    İçinde sağlıkla huzurla oturun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim arkadaşım . destek senden....

      Sil
  7. Rabbim hayırlısıyla bitirmek nasip etsin. Kolaylıklar versin.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BİTİRİP DE TAŞINMAYI DA NASİP EDER TABİ ALLAH BİR EV DE BANA NASİP ETSİN İNŞALLAH EN AZINDAN BAŞLAMIŞSINIZ BAK BENİM DAHA HAYALİ BİLE YOK Kİ NE ZAMAN KARAR VERİP DE ALICAZ HİÇ BİLMİYORUM HAYIRLISI...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim sibelcim . inşallah mutlu mutlu bitiririz.

      Sil
  9. Allah gönlünce yaptırıp oturmayı nasip etsin...
    Kolaylıklar dilerim hayırlısı olsun inşallah...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. emelcim tesekürler. muhakkak aksilkler çıkar . üstesinden geliriz inşallah

    YanıtlaSil
  11. Hayirli olsun yeni eviniz sive ailenize daha cok mutluluk getirsin :) evin icinden gulucukler ve sevinc gozyaslari eksik olmasin :)
    sicacik bir hayat dilerim size
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  12. Büyük cesaret. Bizde apatman dairesi yerine müstakil tek katlı bir ev düşünüyoruz. Bizimki o kadar tutmaz ama şu anda hayal aşamasındayız. İleride inşallah nasip olur.Şöyle tepelik bir yerde ferah bahçeli bir ev.Büyük olması o kadar mühim değil. Allah yardımcınız olsun. İç mimarisi nasıl olacak.Bence iç mimari sitelerine bakın.Ne harika evler yapıyorlar ya.İnsanın evden çıkası gelmez.

    YanıtlaSil

1