15 Nisan 2013 Pazartesi

tavşan ne yer anne....

tavşan ne yer anne diye başladı mavim. kendi sorup kendi cavaplıyordu. tavşan ne yer... tavşan havuç yer.
inek  ne yer anne..... inek ot yer.  diye kreştekilerden bahsediyordu.   sonra ne oldu bilmem  kreşe gitmek istemiyorum dedi. üzüldüm çok seviyordu oysa kreşi. seninle oynamak istiyorum dedi .....bu nedenle önümüzdeki 4 gün evdeyim biraz buralarda değilim. oğlumla vakit geçireceğim. görüşmek üzere

8 yorum:

  1. Kreşte bir istemediği bir hadisemi yaşadı acaba? Genelde çocuklar ya öğremenlerinden ya da sevmedikleri çocuklardan zarar görünce gitmek istemiyorlar. Sebebini araştır bence. Benim iki oğlumda kreş döneminde şiddet görmüşler. :( daha bir iki yıl önce paylaşmaya başladılar asla anlatmamışlardı. Hatta son gün program yaptıkları esnada kıyafetlerini giyemedikleri için bakıcı kızlardan sahne arkasında pek çok dayak yemişler. Küçük oğlum cd yi seyrederken "anne sence neden moralim bozuk?" dedi, neden oğlum deyince yaşadığı kötü olayları anlattı. Oğlum keşke o zaman bize anlatsaydın dedim. Çocuklar, özellikle erkek çocukları pek anlatmak istemiyorlar. Büyük oğlumda bu yaşlarda aynı hadiseleri yaşamış. Türkiye de bu işi yapanlar çocuklara sevgiyle yaklaşmıyorlar. Belki öyle bir şey yoktur ama ben yaşadığım için anlatmak istedim. Gene de çocuğun ağzını yokla canım benim. Oğlunu da öpüyorum çok tatlı maşaAllah. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM. ARAŞTIRDIM YENİ ÖĞRENDİM. KREŞE BAŞLAYAN YENİ ARKADAŞLARINDAN ETKİLENMİŞ. ONLAR AĞLAYINCA. O DA KÖTÜ BİR YER DİYE DÜŞÜNMÜŞ. ALLAHA ŞÜKÜR ANLADIK OLAYI.

      Sil
  2. Bence araştırmak lazım.çocuk çok severken niye gitmek istemesin.ama înşaallah kötü bir şey yoktur.belkide canı anneciği ile oynamak istiyor.maşallah çok güzel gülmüş.

    YanıtlaSil
  3. Bir mavim bir pembem diye kızın ve oğluna diyordun demek.çok orjinal bir isim.tebrik ederim .benim jeton yeni düştü.selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVET CANIM BİR MAVİM BİR PEMBEM OĞLUM VE KIZIM .EVDE GRUPLAŞMADAN KALDI BU İSİM. BİRDE ESMER ŞEKER VE TOZ ŞEKERİ KULLANIYORUM.

      Sil
  4. güle güle arkadaşım ben bakarım iş yerine boşver ders falan çalışma mavişle oyna vakit geçir kek yap börek yap ama herşeyin içine onun elinide sok.
    tadından yenmez onlar.Bakarsın bi gün kahvaltıya geliveririm.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YAK ARKADAŞIM DERS FALAN YOK. BEİ UYUDUĞUNDA BİÇER DİEKRİM, ÖRERİM Bİ ŞEYLER. VAKİT GEÇİRMEK İSTİORUM . KAHVALTYADA BEKLERİM HANİ.

      Sil
  5. havuçç:):) banada beklrım sevgıler

    YanıtlaSil

1