14 Kasım 2013 Perşembe

SES ÇIKARMA OĞLUM KOMŞUMUZ UYUYOR........


biraz da çocuklarımın repliklerindan bahsetmek istiyorum.
gece saat 11 falan. bizim oğlan davulunu almış eline gümbüdü gümbüdü çalıyor. bende üzülüyorum tabi alt katımdaki komşularıma, çocukların gürültülerini  hep çekiyor.  gece 10 a kadar neyse ama  saat 11 olmuş. onlarda mesaiili çalışanlar. 
oğlum bak alttaki teyze uyuyor şimdi olmaz dedim. bizimkinde biraz sessizlikten sonra:
- iyi o zaman uyanınca çalarım bende deyip bıraktı.
uyanınca rahatsız olmuyor çünkü onun düşüncesine göre....
çocuklar işte  net fikirleri var içinden gectiği gibi  düşüncelerin sağını solunu yontmadan, nereye ne anlama gelmeden söylüyorlar. keşke çocuk kalsaydık...

4 yorum:

  1. keşke çocuk kalabilseydik cidden.bugün İstiklal marşı için toplanırken onlara baktım yine (hep yaptığım gibi :) soğuk karanlık yada yorgunluk hiç geliyordu onlara her şeye rağmen gülümsüyor şakalaşıyorlardı.ve kendime çocuk olmak ne güzel şey dedim o an.)) o kadar net ve doğalki düşünce ve tepkileri.imrenmemek mümkün değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ALANAYCIM COCUKLARI GÖRÜNCE SENİN DE DEDİĞİN GİBİ ONLARIN DÜŞÜNCELERİNİ DÜŞÜNMEDEN SÖYLEMELRİ EN GÜZELOLANI.

      Sil
  2. bızım sımdı oturdugumuz evın duvarları da cok cok ınce bugunlerd eogluma hep aynı cumleyı kuruyorum oglum bagırma bak komsular uyuyor rahatsız olurlarsa polıs cagırırlar dıye ;) sızı de gorunce tevafuk oldu ;)

    YanıtlaSil
  3. YUSUF VEYUNUSUN ANNESİ. BU APARTMANLARDA YASADIKÇA ÇOCUKLARIN CIĞLIK ATMAN BAĞIRMA GİBİ DOĞAL OLAYLARINI ENGELLİYORUZ YA . İÇİME DOKUNMUYOR DEĞİL. BİZ BİLE BÜYÜDÜK BAZEN ÇIĞLIK ATASIM GELİYOR TOPLUCA HERSEYE. SIRF ONUN İÇİN MÜSTAKİL EV İSTYORUM

    YanıtlaSil

1